Om oss

OM SÖDERMALM BILVERKSTAD

Södermalm Bilverkstad erbjuder helhetslösningar för sina kunder. Vårt främsta mål är nöjda kunder!

OM OSS

Södermalm Bilverkstad är en verkstad som erbjuder din bil en bra lösnig. Under samma tak får du professionella tjänster inom däck, bilvård, reparationsarbeten och plåtarbete samt lackering, mitt i Skanstull-Södermalm i centrala Stockholm. Vi har med andra ord samlat all kompetens för att ge våra kunder maximal service!

Vi finns i Skanstull vilket innebär att du kan enkelt ta dig till och från verkstaden när vi behöver ta hand om din bil.

 

Våra bilmekaniker är några av de mest erfarna och hjälper er med allt inom reparation, underhåll och service för din bil. Har ni specifika frågor eller vill diskutera åtgärder kan ni få prata med dem direkt.

 

Klicka vidare i menyn för att läsa mer om de tjänster vi erbjuder.

 

Trots att vi har bland Stockholms mest konkurrenskraftiga priser, kan du vara säker på att få professionell hjälp och att det endast används kvalitétsprodukter för din bil. Här har du en verkstad som förstår att nyckeln till framgång är nöjda kunder och det är just det som gör att vi ständigt expanderar. Du kommer inte att få lämna verkstaden förrän du är helt nöjd!

 

Välkommen in över en kopp kaffe för att se om även du i fortsättningen väljer oss som din verkstad där du kan få all hjälp med din bil!

 

Varmt välkomna!