Däckverkstad

DÄCKVERKSTAD

SÖDERMALM BILVERKSTAD

Snabb och prisvärd däckservice för dig!

DÄCKSERVICE

Välkommen till en professionell däckverkstad med snabb däckservice mitt på Södermalm i Stockholm!


Vi erbjuder allt inom däckservice såsom däckförsäljning, däckbyte, balansering, däckförvaring, lagning av punktering. Detta till Stockholms mest konkurrenskraftiga priser!

Exempelpriser däckservice

 

Hjulskifte

- upp till 16 tum: 340kr

- 17-19 tum: 390kr

- 20-22 tum: 440kr

-Vill du skifta däcken på en lördag tillkommer 100kr

 

Däckbyte, montering och balansering från 700kr

-Gäller 4 däck/hjul och priset varierar beroende på fälgstorlek

 

Lagning däckpunktering från 250 kr

Vid däckreparation på lördagar tillkommer 100kr.

 

Däckhotell från 700 kr / säsong

Gäller 4 däck/hjul

Däck & fälg försäljning

Vi säljer däck & fälgar till ett av marknadens bästa pris, allt från 700kr/däck. Stort sortiment som passar dina behov. Hör av dig så ska vi hitta däck som passar din körning!

 

Info om däckservice vid punktering:

All slags punktering på däck går ej att laga. Oftast går punkteringen att laga om hålet inte är allt för stort och befinner sig på däckets vägyta. Hålet går då att laga på två sätt, förenklat kan man säga "utifrån" och "inifrån". Lagningen utifrån kräver inte att man demonterar däcket och blir även billigare. Denna lagning räcker oftast väldigt bra, men är ej lika säker på lång sikt som att laga däcket inifrån. Då däcket lagas inifrån demonteras däcket från fälgen och man reparerar det från insidan. Denna lagning är så pass säker att man inte behöver oroa sig för att lagningen någonsin kommer att släppa. Lagningen kommer att hålla för resten av däckets livslängd.

 

Ibland är det svårt att se om det finns något hål i däcket. Kom förbi oss så ska vi ta reda på vad som gjort att luften gått ur.